Eerste Amsterdam Boats nieuwsbrief

Vandaag is de allereerste nieuwsbrief (sinds onze oprichting in 2009) van Amsterdam Boats B.V. verzonden. Er hebben de afgelopen periode vele grote veranderingen plaatsgevonden waaronder de overname van Classic Canal Charters met de prachtige salontjalk Bota Fogo en de toevoeging van salonboot Marie Zurlohe (wow!) aan onze vloot. Heugelijke gebeurtenissen die wij graag met onze relaties delen en waarvan wij menen dat de lezers er profijt van hebben deze informatie te kennen.

De eerste nieuwsbrief van Amsterdam Boats B.V.

Ontwikkelingen met bijzondere nieuwswaarde zullen wij in de toekomst blijven delen, maar wees gerust. Wij zullen -nooit- berichten sturen om het sturen. Ook zullen we de nieuwsfeiten opsparen zodat u nooit meer dan 1 bericht per kwartaal van ons ontvangt. Wij hebben een hekel aan spam, net als ieder ander, dus wees gerust.

Heeft u op- en of aanmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Laat dit ons dan weten: (020) 6247635.

2 reacties op “Eerste Amsterdam Boats nieuwsbrief

 1. Goed om jullie blog post te lezen. Ik heb de nieuwsbrief ontvangen en vond deze helder en informatief. Ik huur ook regelmatig een boot in Amsterdam, maar kan me soms wel irriteren aan ongewenste berichten. Het is fijn om te lezen dat jullie serieus omgaan met het verspreiden van nieuwsberichten.

 2. Beste Arjan,

  Hartelijk dank voor je reactie.

  Het is ons doel om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden voor onze gasten. Wij zijn ons ervan bewust dat het versturen van nieuwsbrieven daar een precair onderdeel van uitmaakt. Je kunt ervan op aan dat wij deze taak met zorg vervullen. Mocht je nu of in de toekomst vragen hieromtrent hebben, dan vernemen wij deze uiteraard graag (Tel: 020 6315919).

  Wij kijken ernaar uit de volgende vaartocht voor jullie te mogen verzorgen.

  Met vriendelijke groet,

  Bastiaan Peters – Amsterdam Boats B.V.

Reacties zijn gesloten.